Естрадний день фестивалю Христового міста "Вгору Серця 2012" (фото)

   У неділю, 6 травня 2012 року Божого, в Івано-Франківську пройшов заключний естрадний день п’ятого ювілейного фестивалю Христового міста „Вгору серця - 2012”. Даний захід традиційно проходив в Івано-Франківську в рамках святкування дня міста і був організований Молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії Української Греко-Католицької Церкви.
   Нагадаємо, що в рамках проведення даного фестивалю вже було проведення ряд наступних заходів:
   • у понеділок, 30 квітня, у приміщенні обласного краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки дитячих робіт „Для Бога я створю найкраще”;
   • у вівторок, 1 травня, проведено авто-мото-вело-пішо-кінний пробіг від храму Зіслання Святого Духа (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 105) через центр міста до образу „Христос благословляє подорожніх” (вул. Юності, 23, територія заводу "Автоливмаш");
   • у четвер, 3 травня, у приміщенні обласного Краєзнавчого музею (Ратуша) проведена прес-конференція;
   • у суботу, 5 травня, у приміщенні Центру підвищення кваліфікації держслужбовців пройшов хоровий день фестивалю на який завітав Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук);
   • у неділю, 6 травня, Архієрейська Божественна Літургія в Архікатедральному храмі Воскресіння Христового міста Івано-Франківська, яку очолив Блаженніший Святослав (Шевчук), Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви.
   Кульмінацією і водночас заключним акордом фестивалю є естрадний день, який полягає у прославленні Бога через сучасну релігійну християнську пісню у виконанні естрадних виконавців. Він відбувався на сцені, розташованій на Майдані Шептицького міста Івано-Франківська.
   Сам концерт був розділений на дві частини. Перша частина – виступи юних виконавців. Серед них були наступні: Катерина Гасяк, Соломія Жекало, Анастасія Гутій, діти з центру дозвілля для дітей та юнацтва за місцем проживання, вихованці студії Руслани Денеги, вихованці студій Ірини Батюк, Оксана Сливка та інші. Друга частина – виступ гуртів та християнських спільнот. А саме: гурт „Глорія” Івано-Франківської Духовної Семінарії, дитячий гурт „Промінчики добра” (Республіка Польща), колектив „X-NEW” (м.Калуш), спільнота „Бетел”(м. Тернопіль), спільнота „Як Марія”(м.Івано-Франківськ), гурт „Глорія + Хатаб” (м.Івано-Франківськ), гурт „Перкалабські придатки” + оркестр „Слава Ісусу Христу” (м.Івано-Франківськ), молодь Воплоченого Слова + Роман Калин (м.Івано-Франківськ), Андрій Винницький та друзі(м.Івано-Франківськ).
   Перед початком другої частини фестивалю на сцену з привітальним словом завітали представники церковної та державної влади: Преосвященний Архієпископ і Митрополит Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Кир Володимир (Війтишин), отець Віталій Дем’янець – голова Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, отець Юрій Новицький – декан центрального Івано-Франківського деканату, настоятель архікатедрального собору Святого Воскресіння, п. Олександр Сич – голова Івано-Франківської Обласної ради, п. Руслан Марцінків – секретар Івано-Франківської міської ради, п. Михайло Верес – заступник Івано-Франківського міського голови та Начальник відділу у справах релігій Івано-Франківської ОДА п.Тетяна Лапка. Високоповажні гості привітали всіх присутніх з 350-ю річницею заснування Івано-Франківська та з проведенням п’ятого ювілейного фестивалю „Вгору серця - 2012”. А також було нагороджено почесними грамотами осіб, які активно спричинилися до організації і проведення даного фестивалю. Зокрема, грамотами від Івано-Франківської Архієпархії Української Греко-Католицької Церкви було нагороджено п. Ростислава Микитюка - начальника відділу сім'ї та гендерної політики міськвиконкому та п. Василя Влашина – голову Крихівецької сільської ради; грамотами від Івано-Франківської обласної ради нагороджено отця Михайла Віхотя – редактора Архієпархіальної газети „Світло правди”, працівника Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, п. Христину Микицей – методиста центру дозвілля для дітей та юнацтва за місцем проживання та п. Ірину Трухан – учасника молодіжної християнської спільноти „Як Марія”, працівника Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ; грамотами від Івано-Франківської міської ради нагороджено отця Зеновія Слоїка та отця Івана Саса – працівників Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, організаторів фестивалю, п. Надію Шегду – кореспондента, відповідальної за інформаційне забезпечення фестивалю та медіа підтримку та п.Ярему Стецика - художника, музиканта, куратора виставки, керівника аудіо проекту та духового оркестру „Слава Ісусу Христу”, співорганізатора фестивалю.
   Завершився фестиваль Христового Міста „Вгору серця - 2012” святковим феєрверком, благословенням всіх глядачів і виконавців присутніми на фестивалі священиками та молитвою „Під Твою милість прибігаєм” у виконанні молодіжного хору „Осанна”.
   Прес-центр Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ
DSCN4275.JPG
DSCN4252.JPG
DSCN4253.JPG
DSCN4258.JPG
DSCN4261.JPG
DSCN4264.JPG
DSCN4265.JPG
DSCN4266.JPG
DSCN4267.JPG
DSCN4268.JPG
DSCN4270.JPG
DSCN4271.JPG
DSCN4273.JPG
DSCN4278.JPG
DSCN4280.JPG
DSCN4282.JPG
DSCN4284.JPG
DSCN4286.JPG
DSCN4288.JPG
DSCN4290.JPG
   Інформаційний центр Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Теґи:

Фотогалереї

Друзі сайту

bigboard2_0.jpg413.jpg429.jpg415.jpgekolog..jpg416.jpg417.jpg427.jpg
123.jpg
424.jpg428.jpg430.jpg481.jpg
1176.png1179.jpgimage.gif

Наша кнопка

<a href="http://kom.if.ua/" target="_blank"><img src="http://kom.if.ua/sites/default/files/Doc1.jpg" width="140" height="62" alt="Молодіжна комісія МК УГКЦ" />

Молодіжна комісія МК УГКЦ